Poduzetnički centri

Pogledaj gdje i komu se možeš obratiti za lokalnu potporu svoje poslovne ideje i/ili poslovanja.

...

Razvojne agencije

Aktivnosti regionalnih razvojnih agencija su vezane na područje pojedine županije, a usmjerene su na sektor poduzetništva, ruralnog i regionalnog razvoja, turizma te upravljanja fondovima Europske unije. U načelu usko surađuju sa regionalnim i lokalnim vlastima, potpornim institucijama, civilnim društvom te privatnim i javnim poduzećima.


Pretraži agencije

...

Poduzetnički centri

Osnovani su sa primarnim zadatkom promicati poduzetništvo i stvarati pozitivno poduzetničko ozračje. Princip rada temelji se na aktivnostima koje će poduzetnicima omogućiti da uz što manje troškove i na jednom mjestu pronađu sve informacije koje su im potrebne za početak i razvoj poslovanja.


Pretraži poduzetničke centre

...

Poslovni inkubatori

Cilj im je stvaranje što većeg broja poduzetnika, kojima će se omogućiti najprije opstanak, a potom i daljnji razvoj. Poduzetnicima početnicima omogućuju najam prostora po subvencioniranim cijenama te stanari dobivaju savjetodavne usluge, edukaciju te prezentaciju i promidžbu.


Pročitaj više

...

Poduzetnički akceleratori

Specijalizirane institucije zadužene za pružanje usluga podrške poduzetnicima u post-inkubacijskoj fazi, odnosno u fazi razvoja i širenja poslovanja na domaćem i stranom tržištu.


Pročitaj više

...

Poslovni parkovi

Parkovi su prostorno i resursima prilagođeni za smještaj malih, srednjih i velikih poduzetnika na komercijalnoj osnovi s posebnim fokusom na privlačenje domaćih i inozemnih investicija.


Pročitaj više

Pregled svih centara