Pokrećem

Odvažila si se? Čestitamo! Skupili smo ti sve bitne informacije na jednome mjestu: pročitaj što sve trebaš znati kad pokrećeš posao u Hrvatskoj.

Društveno poduzeće – koji pravni oblik odabrati?

Odlučili ste pokrenuti nešto svoje i prva nedoumica na koju ste naišli bilo je koji pravni oblik odabrati. To je pitanje koje muči sve one koji su se u barem jednom trenu odlučili za okretanje nove stranice u svom životu.

Nastavi čitati

Kako nam Dizajnersko promišljanje (Design thinking) može promijeniti percepciju u poslovanju?

Poduzetnice i poduzetnici se ne vole predugo baviti nekim problemom. U prirodi im je, a i u prirodi njihova posla koji zahtijeva rezultate je, da odmah skaču na rješenje.

Nastavi čitati

Krenite konstruktivno – pretpostavite, testirajte i poboljšajte

Imate poslovnu ideju za koju mislite da je izvrsna. Možda vam nedostaje malo hrabrosti ili je imate baš onoliko koliko treba da se odlučite da je realizirate.

Nastavi čitati

Mentoriranje s značajem: početak tipologije

Od Tina Lee Odinsky Zec | 12.10.2017 | Rubrika - Pokrećem

Mentoriranje s značajem: početak tipologije

Za mene je mentoriranje riječ koja poziva na akciju i koja opisuje povezanost i razmjene između mentorice i mentorirane osobe. Akcija i reakcija započinju ovaj ciklus, koji se po potrebi ili želji može i ponoviti.

Nastavi čitati

Organization is fundamental!

Od Mihaela Marija Perković | 11.10.2017 | Rubrika - Pokrećem

Organization is fundamental!

Running a business is not easy, and the amount of stress, work and overload is not fundamentally different when it comes to company size. Most women start out running a micro- business and fail to scale.

Nastavi čitati