Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija

Od Otto Hofmann | 21.02.2019 | Financiranje

Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija

Top Digital Agency (TDA) započeo je novu godinu globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”. Riječ je o projektu u sklopu kojeg će poduprijeti najbolju poduzetničku ideju iznosom od deset tisuća američkih dolara.

Tvrtka je kreirala ovaj natječaj kako bi pronašla najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradila navedenim iznosom kako bi omogućila ostvarenje njihove ideje. TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima i time dokazao da se naporan rad isplati i prepoznaje i izvan granica Lijepe naše. Sada žele dati priliku drugima da ostvare svoje poduzetničke pothvate.

“TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet”, izjavio je generalni direktor i osnivač TDA Goran Deak.

Pravila natječaja nalažu kako predviđeni budžet projekta treba iznositi minimalno deset tisuća dolara. Ako je budžet određenog projekta veći, TDA sufinancira ukupan iznos investicije s deset tisuća. Za provedbu projekta moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja vezana uz web development, oglašavanje na društvenim mrežama, razvoj aplikacija i slično. Također, poduzeća koja objavljuju projekt moraju imati stvarnu namjeru zapošljavanja agencije po završetku natječaja.

Istaknute informacije


Iznos financiranja

10.000 $

Sektori

Financije i investicije , IT , Tehnologija

Početak

21.02.2019

Rok

27.02.2019

Provedbeno tijelo

Top Digital Agency

Kontakt

-

Web

https://topdigital.agency/digital-project-competition-for-companies/

Dokumentacija