POZIV ZA SUDJELOVANJE – BJELOVAR STARTUP 2019

Od Otto Hofmann | 05.03.2019 | Financiranje

POZIV ZA SUDJELOVANJE – BJELOVAR STARTUP 2019

POZIV ZA SUDJELOVANJE – BJELOVAR STARTUP 2019.

Poštovana/i!

Grad Bjelovar organizira natječaj za najbolju projektnu ideju, „Bjelovar Startup 2019“. Kao glavnu nagradu, za pobjednika natjecanja, Grad Bjelovar je u proračunu osigurao 100.000 kuna, a Hrvatsko udruženje menadžera, HUM-CROMA osiguralo je punu stipendiju za pohađanje CROMA EDUcare mini MBA programa u jesenskom ciklusu 2019.g. u vrijednosti 22.500 kuna. Također, za troje finalista/ica ovoga natjecanja od strane Poslovnih anđela – CRANE i HUM-CROMA odobreno je besplatno mentoriranje, ekspertni konzalting iskusnih menadžera i poduzetnika u prvoj godini poslovanja.

Pravo sudjelovanja imaju sve pravne i fizičke osobe bez obzira na lokaciju, vrstu ideje, dob ili neke druge ograničavajuće faktore, uz uvjet da se nagrada može efektuirati tek nakon osnivanja start-up-a, odnosno inkorporira u odgovarajuću pravnu osobu, ili pokrene start-up ideja.

U privitku uz ovaj poziv, dostavljamo i pet obrazaca koja je potrebno popuniti i dostaviti u svrhu prijave projektne ideje na natječaj. Uz navedene uvjete u obrascima, jedan od ključnih kriterija je da među ravnopravnim finalistima natječaja, prednost će imati onaj koji prihvaća uvjet da posao započne/nastavi u Bjelovaru.

Natječaj traje od 5. ožujka do 1. svibnja 2019. godine te Vas ljubazno molimo ispunjene obrasce pošaljite putem e-maila Ivani Jurković Piščević, direktorica Tehnološkog parka Bjelovar, [email protected] ; (098/9234-385) unutar definiranog roka.

Nakon detaljne analize pristiglih projektnih ideja od strane komisije koju čine Davorin Štetner (CRANE), Saša Cvetojević (CRANE), Hrvoje Prpić (CRANE), Esad Čolaković (HUM-CROMA), Tajana Kesić Šapić (HGK), Alen Host (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci), Zrinka Puharić (Veleučilište u Bjelovaru), Vedran Vujčić (Zagrebačka banka), Igor Topljak (Erste & Steiemarkische banka), Anny Brusić (HUP- Udruga malih i srednjih poduzetnika) i Damir Židanić (HOK), priliku za predstavljanje, prezentaciju imat će petero finalista koji će biti pravovremeno o tome obaviješteni, a najkasnije tri dana prije određenoga termina.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Dario Hrebak

Istaknute informacije


Iznos financiranja

100 000 kn

Sektori

Financije i investicije

Početak

05.03.2019

Rok

01.05.2019

Provedbeno tijelo

Grad Bjelovar

Kontakt

putem e-maila Ivani Jurković Piščević, direktorica Tehnološkog parka Bjelovar, [email protected] ; (098/9234-385)

Web

https://www.bjelovar.hr/poziv-sudjelovanje-bjelovar-startup-2019/?fbclid=IwAR2DSMGY0zbNCuUV2P4WntxJ4HOlVT9zsGphRGpT45l7MTa8iAsnfhlJP78

Dokumentacija