Besplatni ciklus intenzivnog osposobljavanja za Junior Developere.

Od Ines Baricevic | 21.12.2018 | Školarine

Besplatni ciklus intenzivnog osposobljavanja za Junior Developere.

Pozivamo sve zainteresirane nezaposlene osobe da se prijave na besplatno intenzivno osposobljavanje za Junior Developere u sklopu europskog projekta Bootcamp IT. Upisati se možeš ispunjavanjem prijavnice do nedjelje, 13. siječnja 2019.

Upravo je u tijeku prvi ciklus edukacije Bootcamp IT u koju je uključena 21 nezaposlena osoba. Tijekom tromjesečnog intenzivnog osposobljavanja oni će steći znanja programiranja, a krenut će od osnova prema objektno orijentiranom programiranju, JavaScriptu, Bootstrapu, jQueryju i Pythonu. Od polaznika se ne očekuje predznanje iz programiranja, već samo motivacija da se nauče sve petlje, polja i funkcije, kao i sposobnost rada u timu jer posljednjih mjesec dana polaznici zajedno u manjim grupama rješavaju zadatak iz poslovnog sektora koji će im postaviti neki od poslodavaca-mentora uključenih u projekt Bootcamp IT. Osim tehničkih znanja programiranja, polaznici će sudjelovati u 30 sati edukacije iz poslovnih vještina. Osposobljavanje završava Demo danom na kojem polaznici predstavljaju rješenja svojih projektnih zadataka te sudjeluju u razgovorima s poslodavcima 1 na 1. Na isti će se način, odviti i drugi ciklus osposobljavanja Bootcamp IT.

Edukacija drugog ciklusa počinje 4. ožujka 2019., a odvijat će se svakim radnim danom (pet dana u tjednu, uz stanku za uskršnje blagdane) sve do 7. lipnja 2019. Od polaznika se očekuje sudjelovanje na minimalno 80% aktivnosti. Kako to slikovito izgleda zainteresirani mogu provjeriti u kalendaru predavanja.

Više informacija o projektu, upisima i poslodavcima uključenim u projekt saznajte na portalu Start IT.

Istaknute informacije


Iznos financiranja

Europska komisija

Sektori

IT

Početak

04.03.2019

Kraj

07.06.2019

Rok

13.01.2019

Provedbeno tijelo

Centar tehničke kulture Rijeka, Grad Rijeka, Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Rijeka, Primorsko-goranska županija i Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Web

https://start-it.com.hr/