Lov na lovu: financije, financiranje i financijsko finaliziranje

Imate ideju, uspjeli ste je konceptualizirati? Imate i mrežu poznanika koji su zapljeskali vašoj ideji? Uspjeli ste i planirati za budućnost, no nešto ipak nedostaje? Bez brige, svi znamo da poduzetnički pothvati počinju idejom. U djelo se provode i završavaju  financijama - i to svi znamo.

Ne morate biti financijski genij da biste svoju ideju financirali, ili da biste izgurali kroz lošija vremena svojeg poslovanja. Niti da biste umijeli otkriti gdje su jazovi u financiranju i odlučiti kako ih premostiti, ni da biste mogli planirati svoje financije, bilo privatne, bilo poslovne.

Mrvica kreativnosti, prst poznanstava, šaka puna želje za učenjem i cijeli kamion strpljenja – mogli bismo reći da je to recept za iskorak u održavanju poslovnih planova. Aurora.hr pomoći će vam saznati neke osnovne strategije u financiranju poslovnih pothvata, pratiti novosti u financijskim mogućnostima na domaćem i inozemnom tržištu, naučiti kako voditi poduzetničke financije, upoznati se sa širokim aspektom pojedinaca i institucija koje vam mogu pomoći na vašem putu. 

Podjeli ovaj članak